YERBA MATE GREEN DESPALADA
Yerba Mate Green Despalada to produkt wyjątkowy - w przeciwieństwie do innych naparów nie jest ON bowiem mieszanką, ale składa się w stu procentach z liści i serc liści ostrokrzewu paragwajskiego. Mate Green jest uznawana przez znawców za najszlachetniejszą odmianę yerba mate. Smak Mate Green Despalada określa się jako subtelny i delikatny, ale jednocześnie jest to prawdziwy smak yerba mate. Z tego względu ten rodzaj yerba mate poleca się początkującym, którzy mogą dzięki temu poczuć prawdziwy smak tego znanego południowoamerykańskiego napoju - bez dodatków smakowych.
Masa netto: 50 g
Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 100%
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób parzenia: Do naczynia z bombillą nasypać susz, uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności, następnie zalać wodą o temp. 70-80 Cº lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Raz zaparzony susz można zalewać wielokrotnie.
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA BAGS
Masa netto: 25 x 3 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93%, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, aromat
Kraj pochodzenia - Brazylia
Sposób parzenia: do kubka o pojemności 200-250 ml włożyć 1 saszetkę Yerba Mate, zalać przegotowaną wodę o temp. 70-80 stopni C. Zaparzać przez 3-5 minut. Saszetka może pozostawać w kubku - jak to się dzieje z tradycyjnie parzoną yerba mate.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.
Producent:
" Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN DESPALADA
Zawartość netto: 200 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 100%
Kraj pochodzenia: Brazylia
Wyprodukowane w Polsce
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.
Sposób parzenia: Do naczynia z bombillą wsypać susz uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, zalać wodą o temp. 75-85 st. C, nie mieszać bombillą. Raz zaparzony
susz można zalewać do 7 razy.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN FITNESS
Zawartość netto: 200 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 90% poch. - Brazylia, owoc róży, liść morwy białej, liść mięty, czerwona herbata pu-erh, owoc kopru włoskiego,
owoc rokitnika, aromat
Kraj pochodzenia: Brazylia
Wyprodukowane w Polsce
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.
Sposób parzenia: Do naczynia z bombillą wsypać susz uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, zalać wodą o temp. 75-85 st. C, nie mieszać bombillą. Raz zaparzony
susz można zalewać do 7 razy.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN FUERTE
Masa netto: 200 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% poch. - Brazylia, liść czarnej porzeczki,trawa cytrynowa, liść miłorzębu japońskiego, jagody goji, catuaba, guarana sproszkowana, naturalny aromat.
Sposób parzenia:Sposób parzenia: Do naczynia wsypać susz uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności. Przechylić naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temp. 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN FRUTAS
Zawartość netto: 200 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% poch. - Brazylia, liść truskawki, jagody goji (konserwowe E220), suszone owoce: żurawiny, morwy, maliny
porzeczki, skórka pomarańczy, aromat
Kraj pochodzenia: Brazylia
Wyprodukowane w Polsce
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.
Sposób parzenia: Do naczynia z bombillą wsypać susz uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, zalać wodą o temp. 75-85 st. C, nie mieszać bombillą. Raz zaparzony
susz można zalewać do 7 razy.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA
Masa netto: 300 g
Składniki: Yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - poch. Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, bławatek, aromat
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Sposób użycia: Do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, następnie zalać wodą o temperaturze 75-85 stopni C. Nie należy mieszać bombillą, raz zaparzony susz można zalewać do 7 razy.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE EL PAJARO MARACUYA
Masa netto: 400 g
Składniki: Yerba mate (Ilex paraguariensis) 98% - kraj pochodzenia Paragwaj, makaruja owoc 2%.
Wyprodukowano w Polsce.
Sposób użycia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności) i zalej wodą o temperaturze 70-80 ºC lub wodą z lodem. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie do utraty jego walorów smakowych.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN LEMON
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% pochodzenie: Brazylia, trawa cytrynowa, skórka cytryny, naturalny aromat
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób parzenia: Do naczynia z bombillą nasypać susz, uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności, następnie zalać wodą o temp. 70-80 Cº lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Raz zaparzony susz można zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE MATEINE GUARANA
Masa netto: 500 g
Składniki: Yerba Mate (Ilex Paraguariensis) 97 %, guarana sproszkowany owoc 3%
Kofeina
w porcji (20 g suszu zalane do objętości 200 ml wody) - 139,5
w 100 ml naparu - 93 mg
Kraj pochodzenia - Paragwaj
Sposób zaparzenia: Wsyp 20 g suszu do naczynia o pojemności 200 ml. Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Producent:
" Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN DESPALADA
Ilex Paraguariensis
Masa netto: 400 gSkładniki: Yerba Mate (Ilex paraguariensis) 100%
Kraj pochodzenia: Brazylia
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i szczelnie zamkniętym opakowaniu
Producent:
ORANŻADA
Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN CACTUS
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 95% pochodzenie: Brazylia, ziele czystka, mięta, trawa cytrynowa, kwiat pomarańczy, kaktus sproszkowany 1%, naturalny aromat
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób użycia: Wsyp yerbę do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na skos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, następnie zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE MATEINE ASHWAGANDHA
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 500 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 94% pochodzenie: Paragwaj, ashwagandha korzeń cięty 2%, kozieradka mielona, imbir mielony, mięta, drapacz ziele, naturalny aromat.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób użycia: Porcję suszu 20 g wsyp do naczynia o pojemności 200 ml. Zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
MATE GREEN FRUTAS
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% pochodzenie: Brazylia, liść truskawki, jagody goji, skórka pomarańczy, suszone owoce morwy, żurawiny, porzeczki, maliny, naturalny aromat
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób parzenia: Do naczynia z bombillą nasypać susz, uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności, następnie zalać wodą o temp. 70-80 Cº lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Raz zaparzony susz można zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE VAKAPI MAS INTELIGENTE
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 500 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% pochodzenie: Paragwaj, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, guarana sproszkowana, liść miłorzębu japońskiego, chaber bławatek, naturalny aromat
Wyprodukowane w Polsce
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób użycia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia o pojemności 200 ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
MATE GREEN KIWI KIWI
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% kraj pochodzenie Brazylia, owoc kiwi 3%, trawa cytrynowa, morwa owoc, kwiat rumianku, mięta, żurawina owoc, naturalny aromat
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE EL PAJARO
GUARANA
Masa netto: 400 g
Składniki: Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 98%, guarana sproszkowana 2%, aromaty
Kraj pochodzenia - Paragwaj
Sposób parzenia: Susz wsypuję się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.
Producent:
" Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN ORIGINAL CANNABIS
Suplement diety
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% pochodzenie: Brazylia, mąka konopna 2%, trawa cytrynowa, szałwia, skórka cytryny, naturalne aromaty
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Zalecana dzienna porcja: Porcję suszu wsypuje się w ilości 25 g. Nie należy przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia.
Sposób parzenia: Wsyp yerbę do naczynia. Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na skos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, następnie zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN PAPAJA GUARANA
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 97% pochodzenie: Brazylia, guarana sproszkowana 1%, papaja owoc 1%, słonecznik kwiat, naturalne aromaty
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób użycia: Wsyp yerbę do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na skos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, następnie zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN
Główny składnik to Mate Green z Brazylii. Najwyższa półka mate. Zawiera ok. 95 % listków i 5% patyczków. To właśnie z tej zielonej mate wychodzą najznamienitsze mieszanki z ziołami, owocami i dodatkami. Mate Green Regular dociera do nas po 3 miesiącach od zbioru, dzięki temu mamy zawsze świeżą mate. Zbiory obecnie posiadanej partii odbywały się podczas pory deszczowej. To właśnie dzięki temu zawdzięcza piękny zielony kolor. Cięta na grubość 5 mm.
Masa netto: 400 gSkładniki: herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91%, camu camu, owoc kolendry, skrzyp polny, zielona herbata Gunpowder, owoc czarnego bzu, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, naturalny aromat
Kraj pochodzenia: Brazylia
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN AMAZONKA
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 95% pochodzenie: Brazylia, sproszkowane: camu camu, maca, aloes, gorzki melon, aromat
Informacje dla alergików: Na terenie zakładu obecne są alergeny: gluten, różne orzechy, E220, sezam.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Sposób użycia: Do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, następnie zalać wodą o temperaturze 75-85 stopni C. Nie należy mieszać bombillą, raz zaparzony susz można zalewać do 7 razy.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE EL PAJARO
MAS IQ LIMITADA
Masa netto: 400 g
Składniki: Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 94%, liść miłorzębu, sproszkowane: camu camu, guarana, kaktus, aromat
Kraj pochodzenia - Paragwaj
Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.
Producent:
" Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE GREEN POTENTE
Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł.
Masa netto: 400 g
Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% pochodzenie: Brazylia, kora catuaba, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, kora lapacho, kora muira puama, naturalne aromaty
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Sposób użycia: Wsyp yerbę do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na skos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, następnie zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
Producent:
"Oranżada" Robert Derlatka
ul. Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
YERBA MATE EL PAJARO GUARANA
Masa netto: 1 kg
Składniki: Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 98%, guarana sproszkowana 2%, aromaty
Kraj pochodzenia - Paragwaj
Sposób parzenia: Susz wsypuję się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.
Producent:
" Oranżada" Robert Derlatka
Ślusarska 10/7
05-480 Karczew
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.